****************************

 


 

UTW KULINARNIE IV JARMARKU ŚWIĄTECZNYM

Dnia 2 grudnia 2018 roku (niedziela) sekcja kulinarna naszego UTW po raz kolejny uczestniczyła w organizowanym rok rocznie w Opalenicy Jarmarku Świątecznym.

 

 

Nasze koleżanki przygotowały razem z Kołem Gospodyń Wiejskich w Rudnikach przepyszne i tradycyjne potrawy wigilijne: uszka, pierogi z kapustą i grzybami, krokiety i ciasta: makowiec z bakaliami i aromatyczne pierniczki.

 

O tym jak smakowite były to potrawy niech świadczy fakt, że już przed 15-tą wszystkie produkty były sprzedane.

 

 

Nad całością czuwała nasza instruktor kulinarna Joanna Konieczna.

 

malzam

Najnowsze

Popularne

Ten serwis korzysta z plików cookies. Informacje zawarte w cookies wykorzystujemy m.in. w celach statystycznych, funkcjonalnych oraz dostosowania strony do indywidualnych potrzeb użytkownika. Dalsze korzystanie z serwisu oznacza, że zgadzasz się na ich zapisanie w pamięci Twojego urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies zmieniając odpowiednio ustawienia w Twojej przeglądarce. Szczegółowe informacje w Polityce ochrony prywatności. polityka prywatnosci.

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk